Børn har brug for voksne

Børnesagkyndig rådgivning

_DRI0642_1

specialister i børnesamtaler

Vi hjælper med de svære samtaler og emner

Børn kan en gang imellem have brug for at tale med en voksen, som ikke er indblandet i skilsmissen eller som kender mor og far.

Vores børnesagkyndige har stor erfaring med at tale med skilsmissebørn. Mange børn har brug for at tale om de svære ting ved at være delebarn og det er ikke altid, at børnene ønsker at dele deres tanker med jer forældre.

En rådgivning med jeres barn kan evt. følges op af en samtale med jer forældre, hvor I sammen med vores børnesagkyndige får talt om, hvad der vigtigt for jeres barn.

Vores priser

1 times rådgivning koster 1.800 kr.

Hvordan foregår en børnesamtale hos Interrelate?

Formålet med en børnesamtale er, at barnet vil kunne fortælle om sine oplevelser, den aktuelle situation og komme med ønsker til, hvordan tingene skal foregå fremover. Der kan tales om de følelser, der præger skilsmissebørn, og barnet kan få rådgivning og vejledning.

Børnesamtalerne finder alene sted med begge forældres samtykke, og kun hvis det vurderes nødvendigt og forsvarligt at inddrage barnet.

Samtalen kan holdes i vores lokaler, eller hvor I ønsker, den skal afholdes. Det er vigtigt, at rammerne er trygge for barnet.

  • Inden samtalen vil den børnesagkyndige møde barnet, og så vidt muligt vil den børnesagkyndige afholde samtalen af to omgange.
  • Barnet har mulighed for at medbringe en bisidder til samtalen.
  • Der vil blive skrevet et kort notat fra samtalen. Indholdet af notatet vil blive gennemgået med barnet, så det er godkendt, hvad der videregives til jer.
  • Efterfølgende kan vi under et møde – eventuelt i form af et tværfagligt møde – gennemgå samtalen med henblik på at nå frem til en holdbar løsning på de udfordringer, som I ønsker vores hjælp til at løse.

Har I brug for professionel hjælp?

Kontakt os og få rådgivning om din situation
Det kan vi hjælpe med
_DRI0642_1

Konfliktløsning og mediation

Vi tilbyder flere forskellige mæglingsmetoder som et redskab til at løse konflikten mellem forældre. Konfliktmægling er en effektiv metode til at få håndteret konflikter mellem forældre.

Samvær

Børnesagkyndig rådgivning​

Vores børnesagkyndige har stor erfaring med at tale med skilsmissebørn. Mange børn har brug for at tale om de svære ting ved at være delebarn og det er ikke altid, at børnene ønsker at dele deres tanker med jer forældre.

Til_jeres_born

Børnesamtaler​

Formålet med en børnesamtale er, at barnet vil kunne fortælle om sine oplevelser, den aktuelle situation og komme med ønsker til, hvordan tingene skal foregå fremover. Der kan tales om de følelser,

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.