Hvad tilbyder vi

Interrelate – styr på processen, ro i sindet.

Skilsmisser er krævende menneskeligt, økonomisk og socialt. Livet ændrer sig for alle i familien, og I skal hurtigt skabe en ny hverdag med ro i nye traditioner. Smerten – og måske skammen – over tabet af kernefamilien kan snart blive afløst af økonomiske bekymringer, skænderier og frygten for at børnene tager skade.

Interrelate har stor erfaring med håndtering af konflikter blandt par, som er gået fra hinanden. Og når der er børn involveret, er der et øget behov for råd og vejledning.

Interrelate har tre typer af hjælp til at træffe de rigtige beslutninger. Vi har fokus på en værdig løsning for begge parter, så I sparer tid, penge og undgår unødige konflikter på grund af utryghed og følelsen af at miste kontrollen i processen. I og børnene er i fokus, når I bliver hjulpet til at træffe beslutninger i fællesskab.

Juridisk, økonomisk og psykologisk bistand

Vi består af jurister, psykologer og socialrådgivere, der kan bistå jer med at finde frem til de bedste løsninger for jer og jeres barn. Vi har den tid, det kræver, at sætte sig ind i jeres udfordringer, og vi har den erfaring, der skal til for at hjælpe jer med at tage ansvar og løse udfordringerne.

Vores unikke koncept indebærer, at I begge får samme rådgivning, så der ikke skabes tvivl om, hvem der har fået hvilken rådgivning. Vi har samtidig mulighed for at hjælpe jer med både juridiske, økonomiske, psykologiske og socialretlige konflikter.

Med vores hjælp vil I komme bedst muligt videre ud af konflikten og få styrket jeres forældresamarbejde.

 

Den gamle mølle: Fokus på forældresamarbejde