Faglighed, respekt og fortrolighed

Om os

Har I brug for professionel hjælp?

Kontakt os og få rådgivning om jeres situation
kursus_foraeldresamarbejde

specialister i børnesamtaler

Et stærkt team af specialister

Bag Interrelate står et stærkt team af specialiserede jurister, psykologer og socialrådgivere. Alle rådgivere har bred erfaring i at arbejde med relationerne mellem forældre eller par uden børn. For os er høj faglighed, respekt, ligeværdighed, fortrolighed, og tillid vigtige elementer i vores samarbejde med forældrene.

Vi ved, at forældresamarbejdet starter ved dialogen mellem forældrene. Vi ved dog også, at det kan være en udfordring at få talt om de svære ting, når man lige er gået fra hinanden eller er midt i en konflikt. Derfor tilbyder vi at være de neutrale fagpersoner, der i trygge omgivelser, og med høj faglighed, hjælper jer med at få talt om jeres udfordringer og finde løsninger.

Interrelate ikke driver advokatvirksomhed og dermed ikke er omfattet af reglerne for advokatvirksomhed, Interrelate er derfor ikke underlagt Advokatrådets tilsyn.

trivsel for alle familier

Vores idégrundlag

Undersøgelser viser, at det er særdeles vigtigt for børn, at deres forældre er velfungerende og kan tage ansvar og samarbejde med hinanden både før, under og efter et brud. Dette styrker barnets trivsel, således at barnet kan udvikle sig på sædvanlig vis og ikke hæmmes unødigt af forældrenes samlivsophævelse.

Der er stor efterspørgsel efter et alternativ til det nuværende system – et alternativ, der er effektivt og via forældrenes aktive deltagelse skaber større sikkerhed for opnåelse af et godt resultat.

Formålet med virksomheden er at hjælpe forældre efter samlivsophævelsen, så de og deres barn kommer bedst muligt videre i livet. Det er vores mission at hjælpe forældrene, så de er i stand til at træffe valg og indgå aftaler, der er gode for dem selv og deres barn.

Sådan arbejder vi

Helhedsorienteret rådgivning

Gennem helhedsorienteret rådgivning kombineret med mediation hjælper vi jer med at håndtere jeres uenigheder og få løst konflikterne. Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete problemstillinger og udfordringer. Ingen er ens, og vi tilrettelægger derfor individuelle forløb, der passer til den enkelte familie.

Vi skaber overblik og hjælper jer med de forhold, der ikke fungerer, eller som skaber konflikter. Derudover yder vi rådgivning og underviser i kommunikation og konflikthåndtering mellem forældrene.

Med erfaringer hentet fra Danmark, Australien og USA er vi førende på området. Vi har tavshedspligt og behandler hver sag fortroligt.

VI SKABER OVERBLIK OG LØSNINGER

Mød vores rådgivere

Anja Brøndtved

Jurist og mediator

yvonne

Yvonne Petra Latta

Børnesagkyndig rådgiver og mediator

_DRI0455_10x15_1

Hanne Gätke Nielsen

Psykolog og mediator

Charlotte-Andersen-jan-2017

Charlotte Andersen

Leder af børnesamtalegrupperne

Det kan vi hjælpe med
_DRI0642_1

Konfliktløsning og mediation

Vi tilbyder flere forskellige mæglingsmetoder som et redskab til at løse konflikten mellem forældre. Konfliktmægling er en effektiv metode til at få håndteret konflikter mellem forældre.

Samvær

Børnesagkyndig rådgivning​

Vores børnesagkyndige har stor erfaring med at tale med skilsmissebørn. Mange børn har brug for at tale om de svære ting ved at være delebarn og det er ikke altid, at børnene ønsker at dele deres tanker med jer forældre.

Til_jeres_born

Børnesamtaler​

Formålet med en børnesamtale er, at barnet vil kunne fortælle om sine oplevelser, den aktuelle situation og komme med ønsker til, hvordan tingene skal foregå fremover. Der kan tales om de følelser,

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.