Styr på processen, ro i sindet.

Vores tilbud

Hvad_tilbyder_vi

træf de rigtige beslutninger

Vejledning og rådgivning

Skilsmisser er krævende menneskeligt, økonomisk og socialt. Livet ændrer sig for alle i familien, og I skal hurtigt skabe en ny hverdag med ro i nye traditioner. Smerten – og måske skammen – over tabet af kernefamilien kan snart blive afløst af økonomiske bekymringer, skænderier og frygten for at børnene tager skade.

Interrelate har stor erfaring med håndtering af konflikter blandt par, som er gået fra hinanden. Og når der er børn involveret, er der et øget behov for råd og vejledning.

Interrelate har tre typer af hjælp til at træffe de rigtige beslutninger. Vi har fokus på en værdig løsning for begge parter, så I sparer tid, penge og undgår unødige konflikter på grund af utryghed og følelsen af at miste kontrollen i processen. I og børnene er i fokus, når I bliver hjulpet til at træffe beslutninger i fællesskab.

Har I brug for professionel hjælp?

Kontakt os og få et tilbud

Erfarne rådgivere til rådighed

Juridisk, økonomisk og psykologisk bistand

Vi består af jurister, psykologer og socialrådgivere, der kan bistå jer med at finde frem til de bedste løsninger for jer og jeres barn. Vi har den tid, det kræver, at sætte sig ind i jeres udfordringer, og vi har den erfaring, der skal til for at hjælpe jer med at tage ansvar og løse udfordringerne.

Vores unikke koncept indebærer, at I begge får samme rådgivning, så der ikke skabes tvivl om, hvem der har fået hvilken rådgivning. Vi har samtidig mulighed for at hjælpe jer med både juridiske, økonomiske, psykologiske og socialretlige konflikter.

Med vores hjælp vil I komme bedst muligt videre ud af konflikten og få styrket jeres forældresamarbejde.

overvaaget_samvaer
Det kan vi hjælpe med
_DRI0642_1

Konfliktløsning og mediation

Vi tilbyder flere forskellige mæglingsmetoder som et redskab til at løse konflikten mellem forældre. Konfliktmægling er en effektiv metode til at få håndteret konflikter mellem forældre.

Samvær

Børnesagkyndig rådgivning​

Vores børnesagkyndige har stor erfaring med at tale med skilsmissebørn. Mange børn har brug for at tale om de svære ting ved at være delebarn og det er ikke altid, at børnene ønsker at dele deres tanker med jer forældre.

Til_jeres_born

Børnesamtaler​

Formålet med en børnesamtale er, at barnet vil kunne fortælle om sine oplevelser, den aktuelle situation og komme med ønsker til, hvordan tingene skal foregå fremover. Der kan tales om de følelser,

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.